https://thetintcenter.gr/assets/uploads/2021/10/img-bubbles-4.png

Γιατί να βάλετεΜεμβράνες Φαναριών

Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά! Τα φανάρια του αυτοκινήτου σας χρειάζονται τη μέγιστη προστασία και η λύση είναι οι ειδικές μεμβράνες φαναριών.

Η τοποθέτηση μεμβρανών στοχεύει στην προστασία των φαναριών του αυτοκινήτου, τόσο από τους εξωγενείς παράγοντες (βροχή, σκόνη, πετράδια), όσο και από τις βλαβερές ακτίνες του ηλίου. Για την τοποθέτηση, ΔΕΝ χρειάζεται η αποξήλωση του φαναριού. Όλες οι διαδικασίες ολοκληρώνονται από την ομάδα μας απευθείας στο φανάρι και μόλις μέσα σε λίγες ώρες! Πάντοτε με τη χρήση υψηλής ποιότητας υλικών και με γνώμονα ένα άριστο αισθητικά αποτέλεσμα.

Υλικά που χρησιμοποιούμε :

https://thetintcenter.gr/assets/uploads/2022/03/Headlight-and-Taillight-Tinting.jpg
https://thetintcenter.gr/assets/uploads/2022/03/IMG_20220115_141430_548.webp

Τα πλεονεκτήματα είναι πολλά! Υψηλή ανθεκτικότητα, άρτια αισθητικό αποτέλεσμα και απόλυτη προστασία από φθορές και θαμπώματα. Η τοποθέτηση είναι εξίσου εύκολη με την αφαίρεση των μεμβρανών, επομένως, μπορείτε να προβείτε στην αλλαγή τους ανά πάσα στιγμή χρειαστεί. Στην εταιρία μας θα βρείτε μεγάλη γκάμα χρωμάτων, ώστε να επιλέξετε αυτό που πληροί τις ανάγκες σας και ταιριάζει καλύτερα στο αυτοκίνητό σας. Καθ’ όλη τη διάρκεια της επιλογής, αλλά και της εφαρμογής, η ομάδα μας θα βρίσκεται στην άμεση διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία σας προκύψει και για οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε.